ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Sciences Po? Få hjælp til din ansøgning til et udenlandsk universitet

17/4 time 16:00 - 20:00
Aarhus Universitet, Nordre Ringgade, bygning 1412, lokale 229, 8000 Aarhus C
ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Sciences Po er til dig som som påtænker at studere på et udenlandsk universitet

v/Project AccessDanish Students Abroad & Nordic Study Abroad Community

Universiteter med navne som Harvard, Oxford, Cambridge, Yale og Science Po lyder som universiteter, der kan virkelig uopnåelige at blive optaget på.

Det er de ikke, for der er flere og flere danskere, som både søger om optagelse, og som også bliver optaget på universiteter i udlandet.

Men hvordan kommer du ind på de universiteter, hvordan vælger du hvilket universitet, der er det rette for dig, og hvem kan hjælpe dig på din vej?

Project Access, Danish Students Abroad og Nordic Study Abroad Community afholder workshop om ansøgning, optag, hjælp og finansiering.

Workshoppen byder på oplæg fra Project Access, Admissions and Outreach Officer fra University of Cambridge og fra danske udlandsstuderende fra Project Access og Danish Students Abroad, som alle deler ud af deres erfaringer med at blive optaget på et universitet i udlandet. 

Project Access er et internationalt non-profit start-up, der hjælper kandidater uanset baggrund ind på universiteter over hele kloden. Project Access organiserer sin assistance primært igennem et et stort mentornetværk og tilbyder, at blive tilknyttet en personlig mentor, der har erfaring med at komme ind på netop et drømmestudie på et drømmeuniversitet. 

Så hvis du drømmer om at læse i udlandet, kan du ikke starte for tidligt. Uanset om du ikke har besluttet dig for, hvad eller hvor du gerne vil læse eller allerede er gået i gang med din ansøgning, kan denne aktivitet hjælpe dig på vej.

PROGRAM

16.00 Hvorfor studere i udlandet?

Samt præsentation af Project Access v/Operations Manager Agnes Bjørn Andersen, Project Access

16.20 Studier i UK og ansøgningsprocessen v/Dr. Emily Tomlinson & Admissions Officer Ellie Wood, Christ’s College, Cambridge University, & Stud. BA. Martin Tekeli, Economics, Cambridge University

17.10 Studier i øvrige EU lande og ansøgningsprocessen v/Stud. BA. Agnes Bjørn Andersen, Politics, Psychology, Law & Economics, University of Amsterdam

17.35 Kort pause

17:45 Præsentation af Danish Students Abroad (DSA) og Nordic Study Abroad Association (NSAC)

18:00 Studier i US og ansøgningsprocessen (Yale) / Harrison

18:25 Sandwich

18:45 Studier på Minerva University v/Mathias Amlund Jørgensen

19.10 Hvordan finansierer jeg mit studie i udlandet? v/Global Director of Talent Caroline Klaris, Project Access

19.35 Q&A panel & afrunding

20.00 Tak for i dag

 

Tilmelding: For at deltage i seminaret tilmeld dig HER

Made by Hjemmesider.dK