ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Sciences Po? Få hjælp til din ansøgning til et udenlandsk universitet

Studying
18/4 time 16:00 - 20:00
Aarhus Universitet, Nordre Ringgade, bygning 1412, lokale 229
ATU | Fokus: Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Sciences Po? Få hjælp til din ansøgning til et udenlandsk universitet er en del af vores "ATU | Fokus-aktiviteter".

v/Project Access, Danish Students Abroad & Nordic Study Abroad Community

Universiteter med navne som Harvard, Oxford, Cambridge, Yale og Science Po lyder som universiteter, der kan virkelig uopnåelige at blive optaget på.

Det er de ikke, for der er flere og flere danskere, som både søger om optagelse, og som også bliver optaget på universiteter i udlandet.

Men hvordan kommer du ind på de universiteter, hvordan vælger du hvilket universitet, der er det rette for dig, og hvem kan hjælpe dig på din vej?

Project Access, Danish Students Abroad og Nordic Study Abroad Community afholder workshop om ansøgning, optag, hjælp og finansiering.

Workshoppen byder på oplæg fra Project Access, Admissions and Outreach Officer fra University of Cambridge og fra danske udlandsstuderende fra Project Access og Danish Students Abroad, som alle deler ud af deres erfaringer med at blive optaget på et universitet i udlandet.

Project Access er et internationalt non-profit start-up, der hjælper kandidater uanset baggrund ind på universiteter over hele kloden. Project Access organiserer sin assistance primært igennem et et stort mentornetværk og tilbyder, at blive tilknyttet en personlig mentor, der har erfaring med at komme ind på netop et drømmestudie på et drømmeuniversitet.

Så hvis du drømmer om at læse i udlandet, kan du ikke starte for tidligt. Uanset om du ikke har besluttet dig for, hvad eller hvor du gerne vil læse eller allerede er gået i gang med din ansøgning, kan denne aktivitet hjælpe dig på vej.

PROGRAM

16.00: Velkommen og Hvorfor studere i udlandet? v/Freja Goldman
16.40: Præsentation af Danish Students Abroad v/DSA
16.50: Præsentation af Nordic Study Abroad Community v7NSAC
17.00: Pause
17.10: Studere i England v/Dr. Emily Tomlinson & Admissions Officer Ellie Wood, Christ’s College, Cambridge University
17.35: Studere i England: Hvordan er livet som studerende v/studerende fra Cambridge
18.00: Studere i EU v/Agnes Bjørn Andersen (University of Amsterdam) og Freja Goldman (Trinity College Dublin)
18.25: Sandwichpause
18.55: Studere i USA v/studerende
19.20: Studere i Asian, Dual BAs og andre muligheder v/Freja Goldman
19.30: Spørgsmål og svar
20.00: Tak for i dag

Made by Hjemmesider.dK