ATU | FOKUS: Mundtligt boost i tysk

23/2 kl. 16.00-18.15
2/3 kl. 16.00-18.15
9/3 kl. 16.00-18.15
16/3 kl. 16.00-18.15
23/3 kl. 16.00-18.15
VIA University College - Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, Lokale C2.04, 8000 Aarhus C.
ATU | FOKUS: Mundtligt boost i tysk er for dig, der gerne vil blive bedre til at kommunikere mundtligt på tysk.

NB!! Forløbet er fyldt op, men du kan stadig tilmelde dig – så skriver vi dig på venteliste. NB!!

Drømmer du om at blive bedre til at tale tysk? Så er forløbet ATU | Fokus: Mundtligt boost i tysk måske noget for dig. Forløbet styrker dine kommunikative færdigheder i og på tysk og øger din sproglige selvtillid forud for eksamen. 

ATU | Fokus: Mundtligt boost i tysk består af i alt fem workshops under overskriften: “Sprachboost und Sprachlust auf deutsch”. Forløbet har fokus på at udvikle dine tysksproglige færdigheder, og du får mulighed for at arbejde systematisk kommunikativt med din mundtlighed, ordforrådsudvikling, kommunikationsstrategi og sprogtilegnelse på tysk. Du vil blive undervist i forskellige emner som for eksempel humor, digital stress og jagten på lykke. Forløbet rummer desuden en bred vifte af aktiviteter og arbejdsformer, som giver dig gode muligheder for intensiv mundtlig sprogtræning samt individuel og målrettet feedback.

Forløbet afsluttes med et mundtligt produkt i form af en podcast, der udarbejdes inden for et af kursets emner – enten individuelt, i par eller i grupper.

Forløbet er gratis, og der er forplejning inkluderet til alle fem workshops.  

Tilmelding:
ATU | Fokus: Mundtligt boost i tysk er et gratis forløb, der er åbent for alle interesserede gymnasieelever i Region Midtjylland. Du kan tilmelde dig ved at udfylde denne tilmeldingsformular: HER.

Ved tilmelding til denne aktivitet er du automatisk tilmeldt alle fem undervisningsgange – 23/2, 2/3, 9/3, 16/3 og 23/3.

Made by Hjemmesider.dK