ATU | FOKUS: Visualization of music

ATU Fokus
21/2 time 16:00 - 2/3 time 18:30
The Animation Workshop (VIA University College), Kasernevej 5, 8800 Viborg
Få mulighed for at arbejde kunstnerisk. Under forløbet arbejder du med at skabe et visuelt kunstnerisk produkt, der formidler en valgfri musikalsk oplevelse.

Vil du blive bedre til at forstå sammenspillet mellem kunst og individ? Og vil du blive bedre til at udtrykke dig kunstnerisk og kreativt? Så er forløbet ATU | FOKUS: Visualization of music måske noget for dig. Her får du lov til at udfolde din kreativitet, når du gennem de tre workshops arbejder med at fortolke og omforme noget af din yndlingsmusik til en ny kunstnerisk form.

Gennem de tre workshops arbejder du med at udvide dit kunstneriske sprog, og du får redskaber til at sætte præcise ord på dine sansninger og oplevelser i og af verden. Dette styrker din evne til at møde kunst som individ.

Forløbet giver dig indsigt i at arbejde kreativt og visuelt, og du får mulighed for at lave et visuelt værk med udgangspunkt i noget musik, du kan lide. Du vil i den forbindelse komme til at arbejde med formsprog, komposition og brugen af farver.

I den første workshop vælger du den musik, du gerne vil arbejde med og begynder arbejdet med at dykke ned i musikken. Du vil også begynde at lave en sketch til, hvordan din visualisering af musikken kommer til at se ud. Til den næste workshop arbejder du med at skabe dit kunstværk, og til den sidste workshop arbejder du dig færdig med værket og gør klar til at præsentere. Værkerne kan laves både individuelt, i par eller mindre grupper. Undervisningssproget er en blanding af engelsk og dansk.

Tilmelding
ATU | FOKUS: Visualization of music er et gratis forløb for alle interesserede gymnasieelever i Region Midtjylland. Du kan tilmelde dig forløbet ved at udfylde denne tilmeldingsformular: HER.

Ved tilmelding til denne aktivitet er du automatisk tilmeldt alle tre undervisningsgange – 21/2, 27/2 og 2/3.

Made by Hjemmesider.dK