App prototype udvikling og formidling

Museums app
Man.19. Sep. - 17:00 til 20:00
Tirs. 27. Sep. 17:00 til 20:00
Tors.13. Okt.2 - 17:00 til 20:00
Steno Museet, C. F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus C
Kom og lav en app sammen med Steno Museet i Aarhus og Forskningsprojektet Giv de unge ordet.

Vil du være med til at udvikle en app prototype og formidle en museumsudstilling til andre unge mennesker? Kom og lav en app sammen med Steno Museet i Aarhus og Forskningsprojektet Giv de unge ordet.

Steno Museet i Aarhus har sammen med en masse ATU’ere og Forksningsprojeket Giv de unge ordet lavet et udstillingsafsnit i udstillingenop, Kære krop, svære krop.il

Udstillingsafsnittet hedder Kroppen som data.

Om udstillingen skriver Steno Museet blandt andet:

Din krop er også data, for når du deler dine personlige data med andre, skaber det en form for digitalt alter-ego, som er dig – og så alligevel ikke. Din data-krop kan misbruges og det ofte uden, du ved dedt. Så du skal lære at sætte grænser og kun give samtykke, når du ved, hvad du siger ja til.

Målet med udstillingen er blandt andedt, at udstilliingens gæster efter besøget vil forholde sig mere kritisk til deres “online-jeg” og til hvad de deler med andre fx via de socale medier, forskellige services og cookies.

Og nu skal I sammen med Steno Museet of Forskningsprojeket Giv de unge ordet lave en app, som kan være med til at formidle udsigtens læringspunkter og indsigter, og som samtidig også kan indsamle data fra de besøgende.

I skal lave en app prototype, som dels skal indsamle feedback fra udstillingen og dels undersøge, hvordan vi kan arbejde videre med temaer inden for krop, data og mental trivsel.

Vi afholder derfor 3 på hinanden følgende desingworkshops, og vi opfordrer til, at I priorieterer at deltage i alle 3 workshops, så I kan være med i hele processen af udviklingen af en app.

Made by Hjemmesider.dK